• OrigineleBlaaskapel

  Originele
  Blaaskapel

  Die Original Dorfmusikanten zou een typische Duitse blaaskapel kunnen zijn, ware het niet dat de roots in het eigen Vlaanderen liggen.Onze optredens zijn steeds een streling voor oog en oor, een onvergetelijk feest. Ga Verder
 • OnvergetelijkFeest

  Onvergetelijk
  Feest

  Ons uitgebreid repertoire bestaat niet enkel uit originele blaasmuziek uit Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Tjechië.We zijn ondertussen meer dan 25 jaar actief en bemind in zowel binnen- als buitenland. Ga Verder
 • OrigineleBlaaskapel

  Originele
  Blaaskapel

  Die Original Dorfmusikanten zou een typische Duitse blaaskapel kunnen zijn, ware het niet dat de roots in het eigen Vlaanderen liggen.Onze optredens zijn steeds een streling voor oog en oor, een onvergetelijk feest. Ga Verder
 • StimmungsKapelle

  Stimmungs
  Kapelle

  We zijn een groep van een 20-tal musikanten die reeds jarenlang passioneel bezig zijn met Tiroler- en Oberbayernmuziek.Onze concerten met verrassende melodieën en deuntjes klinken steeds heerlijk. Ga Verder
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

MUZIKANTEN GEZOCHT:

 

Beste muzikant(e),

Wil je je vrije tijd muzikaal invullen ? Wil je het maximale uit jezelf halen? Ga je de uitdaging met ons aan? Wil je nieuwe muziekvrienden leren kennen? Voor Die Original Dorfmusikanten uit Pittem (W-Vl) zijn wij op zoek naar muzikanten. We hebben een aantal plekken beschikbaar. Wekelijkse repetitie op dinsdagavond van 20:15 tot 22:15 uur in bovenzaal De Pupiter in de Fonteinestraat 22 8740 Pittem (W-Vl).

 • Tijdelijk: tijdens deze coronapandemie: zaal “de Fontein” op het zelfde adres

Kom eens langs om de sfeer te proeven. Neem gerust je instrument mee ! 

Volgende plaatsen zijn in te vullen:  flügelhorn: (1ste en 2de) / euphonium / tenorhorn / trombone

Graag op voorhand een seintje aan onze Dirigent: Dhr Jacky De Muynck. Zo kunnen we je plaats reserveren.

Gsm: 0486-363205 / e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Van harte welkom.

 

Afscheid van een vriend,

Liefste Werner....op de laatste repetitie van 26 september 2020 was je er nog bij. Je was er trouwens altijd bij. Je was zò opstandig omdat we opnieuw niet meer mochten repeteren. Plots werd je ziek...maar niemand dacht , ook jij niet, dat je de eerstvolgende repetitie er niet meer bij zou zijn. We konden zelfs geen passend afscheid van jou nemen... Dit hebben wij gisteren op onze eerste repetitie (22 juni 2021) met een passend eerbetoon gedaan , op ónze manier, met je favoriete componist Peter Schad met "Ewig Schad"... óns eerbetoon aan jou Werner ...."Ewig Werner" 

                                               Afbeelding van visuele zoekopdracht


mmzz.jpg

Stimmungskapelle Die Original Dorfmusikanten is een blaasorkest uit het West-Vlaamse Pittem. De kapel werd opgericht in 1989 en bestaat uit 24 muzikanten die allemaal al jarenlang passioneel bezig zijn met de typische volksmuziek uit de gekende Alpenlanden. Het repertoire bestaat uit originele blaasmuziek uit voornamelijk Duitsland, Oostenrijk en Tsjechië. Door de jaren heen is het orkest een begrip geworden in de blaaskapellenwereld en geniet de kapel naam en faam in zowel binnen- als buitenland.

Een optreden van Die Original Dorfmusikanten is altijd weer een streling voor oog en oor. Een muzikale belevenis om nog lang over na te praten. Aarzelen hoeft niet. Wil je kwaliteit en sfeer combineren kan je moeilijk om Die Original Dorfmusikanten heen. 

Die Original Dorfmusikanten zou een typische Duitse blaaskapel kunnen zijn, ware het niet dat de roots in het eigen Vlaanderen liggen. Het zeer uitgebreide repertoire omvat typische volksmuziek in de vorm van marsen, walsen, polka's, luchtige deuntjes, verrassende melodieën of moderne arrangementen. Ja, zelfs af en toe een zijsprongetje naar een overbekende Schlager of Evergreen moet kunnen vinden ze bij Die Original Dorfmusikanten.

 

 

Zoeken

Contact

 
Die Original Dorfmusikanten
Ten Broucken 38
8700 KANEGEM (TIELT)
 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.